Ontstoppen én herstellen met eigen vakmensen

Ontstoppingsdienst Vanthillo werd opgericht door Steve Vanthillo. Na meerdere jaren te hebben gewerkt voor een aannemer in rioleringswerken, startte hij in 2008 als zelfstandige.

De eerste jaren richtte hij zich op alle rioleringswerken aan huisrioleringen.

Met de opstart van een eigen 24/24 ontstoppingsdienst beschikt het bedrijf sinds 2014 over een unieke troef: ontstoppen én herstellen met eigen vakmensen.

Voor elk van deze dienstverleningen zijn meerdere gespecialiseerde teams in dienst.

In totaal telt Ontstoppingsdienst Vanthillo acht gemotiveerde medewerkers en richt het bedrijf zich op de volledige provincie Antwerpen.

Voor de bedrijfsleiding wordt Steve bijgestaan door zijn echtgenote Anouk Rosquin.

24/24 bereikbaar

In tijden van nood besef je pas op wie je altijd kan rekenen. Wij zijn 24/24 bereikbaar voor noodinterventies zoals overlopende wc’s, breuken in afvoerbuizen met grote gevolgen,…

Technisch volledig uitgerust

Elk team van rioolontstoppers beschikt over een complete technische uitrusting voor camera- en rookonderzoeken én voor het uitvoeren van ontstoppingen met veer of hoge druk. Zo lossen we acute problemen in vrijwel alle gevallen tijdens het eerste bezoek op. Voor structurele herstellingen na de ontstopping kan je rekenen op onze herstelservice.

Bel ons 0470 58 58 49

Heldere prijzen, geen onverwachte extra’s

Voor de ontstopping of het rioolonderzoek weet je exact wat de interventie gaat kosten.

Deze prijzen zijn inclusief verplaatsingskosten en de inzet van materiaal.

Voor de uitvoering van rioleringswerken ontvang je steeds een totaalofferte tijdens de technische analyse ter plaatse.

Met deze aanpak sta je nooit voor onaangename verrassingen.

Bekijk hier de prijzen van onze ontstoppingsdienst.

De volledige provincie Antwerpen

Vanuit onze thuisbasis in Ranst (Broechem) – perfect gelegen nabij de E313, E34 en de Antwerpse Ring – bereiken we snel de volledige provincie Antwerpen. Met onze meerdere teams gaan we dagelijks aan de slag in de regio’s Lier, Heist-op-den-Berg, Turnhout, Herentals, Boom, Antwerpen, Aarschot, Mechelen, Puurs, Geel, Mol,….

All-in herstelservice met eigen vakmensen

De grote kracht van Ontstoppingsdienst Vanthillo zit in de eigen vakmensen. Wij besteden niets uit, maar dragen de volledige verantwoordelijkheid voor zowel de ontstopping als eventuele opvolgende herstellingen.

Bel ons 0470 58 58 49